Orientaliska Katolska Maronitiska Kyrkan - Södra Sverige

Borås Falkenberg Göteborg Trollhättan

Kategori: Ungdomar (Sida 1 av 12)

Barbara fest!

Hej allihop!

Nu var det ett bra tag sedan vi hade något på gång i församligen. Därför har vi ungdomar från den äldre delen av Em Al Nour arrangerat en Barbara fest som kommer att vara den 4 December 2010 kl. 18.00 i festlokalen vid Kortedala kyrka.

Familjerna ombeds att ta med sig mat eller dessert och gärna dryck. Detta kommer vara ett knutkalas och vi vill gärna att barnen klär ut sig. Pris för bästa utklädnad kommer att delas ut. Som vanligt kommer vi att ha lotteri, dans, musik och en andlig del.

Priset är 20 kr/person.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer och stödjer oss ungdomarna som är katolicismens och kristendomens framtid. Med ert stöd hjälper ni många att hålla kvar intresset för att gå i kyrkan och så klart vill vi att ni ska ha kul!

För anmälan kontakta Laura Nerso 0767-103 921.

SUK – Regiondag

Datum: den 6 mars 2010
Tid: 00:00 – 20:00
Plats: Katolska skolan

Beskrivning
Den 6 mars så inbjuder SUK – Väst alla ungdomar i regionen till en regionsdag i Göteborg med temat ”Ung katolik i Sverige”. Tanken är att vi ska lära känna varandra bättre och samtidigt få ut någonting om vår tro.

Hela regionsdagen kommer att äga rum på Katolska skolan.

Vi kommer att börja kl. 12.00 och under dagen kommer vi att lyssna på föredrag, sitta i diskussionsgrupper, seminarier etc. Efter mässan som firas kl. 18.00 så kommer middag serveras och sen avslutar vi dagen med en liten fest.

Är ni intresserade att delta så skicka ett mail med anmälan till:
peter_diplom@hotmail.com

Anmälan till dagen kostar 50 kr och den betalas in på plusgiro 431 83 66 – 4 senast den 21 februari. Glöm inte att skriva ert namn när ni betalar!
Det går att betala kontant på plats också men isåfall måste ni skriva i ert mail när …ni anmäler er att ni tänker göra så.

SUK står för alla resekostnader.

Hälsningar
SUK- Väst

* När ni skickar mailet så skriv att ni kommer från ” Em al nour ”
* Den 27 februari så ska vi mötas i kyrkans grupp, kl 17.00 Heden

Ungdomar – Aktiviteter

12 februari 2010: Heden kl. 19:00 Tillbedjan och meditation.

06 mars 2010: Katolska kyrkan, hel dag, region dag, börjar kl. 12:00. Olika aktiviteter, mässa, lunch, fika och middag. En fest på kvällen. Pris 50 kr per person.

16-18 april Ljunkile, Konfirmations läger. Mer info senare.

Kontaktperson: Therese.

Sida 1 av 12

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén